Zilina helyettesíti az Jelic. Haskič írt alá három évre szóló szerződést

unibet bónusz

Zsolna. Szlovák labdarúgó vice MSK Zilina talált helyettesítő Matej Jelic gólszerző. Horvát az augusztus utolsó napján elment a Rapid Wien.

A Dubeň költözött dvadsaťšesťročný bosnyák Nermin Haskič re másodosztályú csapat MFK Košice. A klub írt alá három évre szóló szerződést.

A legfontosabb MŠK első Haskič jelen lenni a hazai párbaj ellen Slovan Bratislava (szeptember 12). Tájékoztatta a hivatalos honlapján fortunaligistu. Második bosnyák

Haskič sértő játékos, alkalmazható több pozícióban. Kassán dolgozott több mint két szezonban. Az első bajnoki játszott ötvenhét mérkőzést. Ő szerezte tizenöt célokat.

unibet online fogadási útmutatók

A Szlovák Kupa vett tíz csaták.Ő szerezte négyszer.

Miután Bojan Leticia fogja védeni a színek MSK másik Bosniak. A jelenlegi szezonban II. League East az egyensúlyt a két gólt öt mérkőzést. A csapat MŠK csatlakoznia kell már a csütörtöki edzés. A prioritás volt JELIC

Ellenőrizze Haskič értékeli az edző Adrián Guľa.


„Nermin Haskič van a csapatunk tipológiai nagyon érdekes játékos. Azt nézte sokáig, mi érdekli őt,” ismerte el.

„A legfontosabb az volt számunkra, hogy továbbra is Matej Jelic a klubban. Amikor ez nem sikerült a Matej akartam próbálni egy új kihívás, visszatértünk Nermin,” tette hozzá. Splicing a legjobb Haskič érkezés előtt Szlovákiában.

„Örülök, hogy erősebbek vagyunk, mert az ő képességeit a büntetés terén nagyon erősek.Ez fontos részévé vált a csapat. További előny, hogy tud játszani a szárny pozíciók, vagy podhrotový előre „mondja Ball.

” System munka is szól, hogy ki tudjuk cserélni szinte minden egyes játékos. Tudjuk azonban, hogy a forgatás készségek Jeličová voltak mostanában nagyon jó, „hangsúlyozza Sphere.

” Azt akarjuk, és reméljük, hogy tekerni származó Haskič potenciál van benne elrejtve. Bár mind a Balkánon, mind jött a másik liga és azok vezetéknevű végződnek -ic. Nos nem lehet összehasonlítani őket, mindegyik más és más, „mondta labda mskzilina.sk.

Az újság szerint a sport, a kompenzáció Haskič mozog 200 ezer euró.

unibet online fogadási