subestimată nu a meritat

Recent, un mare agent John Smith a vorbit despre întreaga de muncă Mino și , și iată că acum a izbucnit un nou scandal, de această dată în jurul valorii de mijlocașul Yaya Toure și agentul său, Dmitri .

, a cărui Tur afecțiune “”, a declarat despre sine pe toată lumea (și, mai precis – pe toată engleză lume) cu șase ani în urmă, dând de trei interviuri.

Cel mai tare client de Yaya Toure părăsit “Barcelona”, iar , pe care nimeni în APL nu știa despre cum să-l ward a jignit pe “Camp nou”.

subestimată nu a meritat, și activitatea sa, în care africa a fost în puterea “Manchester City”, s-a demonstrat acest lucru. Inițial, în afară de “orășeni” Tur s-a interesat și de “Arsenal”, astfel încât înainte de agent s-a sculat, nu este o sarcină ușoară scoata principala afacere a vieții sale.

“…– Tur nu va înlocui . El nu va juca în “Arsenalul”. Multe cluburi mari în el interesat, și ei ne mai place, a spus cel mai agent Europei la 19 mai 2010….”

“Yaya a câștigat în Anglia toate, va câștiga dacă Guardiola fără Yaya?”. Ucraineanul, care a trecut drumul : Facebook Dmitri , Dailymail

Dar “City”, care a atras cuplu, pur și simplu nu s-a dat. Potrivit excentric , iubitor neobișnuite, costumele, britanicii complet ignorat de avere, și s-au comportat așa cum au fost, la rândul său, de faliment.

“…– Tur se interesează de mulți. Arsene Wenger și Arsenal sunt interesați, și, dacă totul va fi bine, în curând tranzacția va fi finalizată, a spus 7 iunie 2010. …”

Al doilea iulie Tur, a semnat un contract pe cinci ani cu City, Roberto Mancini. Salariul său a fost de 220 de mii de lire sterline pe săptămână.

Singur Tur de scrutin recunoscut că de multe ori spune una, dar are în vedere cu totul altceva. Acest lucru este adevărat, dar această caracteristică nu este absolut confuz , care, deja de 15 ani de lucru cu ucraineanul. Ele sunt atât de făcut prieteni, că Etapa a numit chiar pe fiul lor mai mare în onoarea de agent.

De la cel de erou al narațiunii noastre există case în Barcelona și Monaco. Cu ajutorul “” “City”, el a dobândit și noi de avere – și asta nu mai vorbim de contractele de sponsorizare cu și suma totală a mai mult de 3 milioane de lire sterline. Pagina sa de Facebook ca ceva cu mândrie aprins fotografie înainte de Chopard – exclusivist brand de ceasuri elvețiene.

“Îmi plac jucătorii săi mai mulți bani”, – modest, a declarat agent, care, este adevărat, vrea mereu mai mult. “Manchester City” a vrut să vândă principalul său client în această vară, dar nu deosebit de supărat, că africa va rămâne la echipă încă un an.
recomandăm: pariuri sportive Favbet – Favbet și pariuri sportive Netbet – vedea