Premier League kan skryta med ett rikt utbud av starka målvakter.

Företagsinformation: Betsafe
Yuri usynin förstå nyttan av varje och hur de påverkar resultatet för hela Ligan.

Resultat av söndagens matcher i den sista omgången var typiska för den här säsongen av Premier League. För det första, David De GEA har behållit sin egendom intakt, efter att ha gjort flera imponerande räddningar, vilket gör att hans klubb vann med minsta konto. I en annan konfrontation mellan Arsenal och Stoke city utan att göra mål, och allt tack vare den enastående spela målvakt Peter Cech och Jack Butland.

I allmänhet, den engelska Ligan kan skryta med att dess fält göra underverk fem målvakter i världen som är en del av de topp tio bästa målvakter i planet: den redan nämnda De GEA och Cech och Thibaut Courtois, Joe HART och Hugo Lloris. Trots att kvaliteten på de strejkande i klubbar Albion under senare år har minskat, är det svårt att förneka att ingen annan Liga kan skryta närvaron av fem en sådan stark “första rum” i Ligan.

Kanske i historia i Premier League tre gånger under samma tid var bara några av eliten målvakter, men den nuvarande “kallelse” i särklass starkaste. Under 1990-talet spelade en enastående Peter Schmeichel och David seaman, Tim blommor, mark bosnic och Shaka Hislop. I “noll” nya hjältar fans har kommit Cech och Pepe Reina, som under många år har ockuperat sista raden i “Chelsea” och “Liverpool”. Jens Lehmann hade en mycket stark åren för Arsenal, och Edwin van der SAR i Allmänhet verkar vara på väg i den “Förenade” gjort en deal med djävulen: Holländaren redan verkade det kommer till mässor, men i slutändan, de år i Manchester var bland de bästa i hans karriär.

I modern tid att spela i detta läge svårt som någonsin. I modern tid av teknik-ingenting är dolt från vakande ögon scouter och tränare rivaler. Osäker agera på resultaten? Förväntar sig ofta kastar in i straffområdet och fysisk press. Gillar inte långa skott? Se till att du kommer att störas regelbundet.

Den ständiga utvecklingen inom teknik skapar bollar lägger också för att skälen för glädje Keeper. Skal, flyger som de vill, och att det fanns en hel del klagomål, särskilt under perioden före den stora internationella turneringar, gör moderna målvakter visa mirakel av reaktion för att rädda sina ägodelar.

Den äldsta i gänget från tjeckien i slutet av förra året blev Mästare i Premier League-av kvantitet “torr” matcher – 170. Dessutom, för att uppnå detta svindlande siffror, det tog honom inte så mycket spel – 352. Medan Peter har, kanske, de klassiska dragen av en topp målvakt lugn och balans. Vi har inte upprepa att målvakter är människor och även lite galen. Den tjeckiska Målvakten förnekar denna avhandling. Han är smart, super professionell, en ledare av naturen, men beter sig ganska lugn. För Arsenal, som inte kunde skryta med en sådan person på sista raden ända sedan Sjöman, detta är ett definitivt plus.

Inte undra på att många betvivla riktigheten av det beslut av Chelsea att sälja mannen som gav “aristokraterna” 11 år av sin karriär. De kan dock förstå: beslut att förlita sig på Courtois, som är tio år yngre, men inte mindre begåvade, var ganska logisk och rimlig. Även om spelet är Belgiska efter återvinning, knä inte orsaka någon större entusiasm, att han fortfarande når sin bästa form.

Tillväxten av Courtois – två meter utan en centimeter imponerande, även för en spelare i hans position. Dock, i kombination med den svala reaktionen att han är en av de bästa målvakter när en-mot-en. Det viktiga här att Thibault börjar röra sig framåt mot det ögonblick han får bollen, som anfallaren är tvungen att skynda skottet. Här tillväxten är det inte mycket hjälp, men möjligheten att minska vinkeln “podderzivaet” motståndare. Ett levande exempel är tiden från det att den sista matchen mot Everton, när han misslyckades med att slå Kevin Mirallas.