Lyhyesti sanottuna, kaikki alkoi, kuten tämä

Tämä on viides kierros näen nauha statukset Facebook ja Twitter vain helvetillinen tuska aiheesta “nero” Guardiola. Nero lainasi, ei siksi, että en epäile häntä, mutta koska se on toistettu toistuvasti lainata eri bloggaajat/toimittajat/.

Lyhyesti sanottuna, se kaikki alkoi, kuten tämä.

Ensimmäinen (6), hän, Pepe, kuten, on keksitty uusi taktinen järjestelmä, jossa löysimme loistava paikka kentällä, Gael Clichy. Sillä hetkellä ei ollut mitään merkkejä ongelmia, se oli vielä elokuussa. Sitten (5 minuutin kuluttua) se on luotu noin kaksi äärimmäisen puolustajat, se oli silti. elokuuta, ja samana päivänä, mutta en ole erityisen innokas. Sitten (minuutti 30 minuuttia) hän ihmeellisesti välähti selittämätön puolustava Keskikenttäpelaajaa, jotka olivat joko Nyrkkeilystä on, että nyrkkeilijät, tai ulkomaalaisia. 10 minuuttia myöhemmin, kun Orgiat edellä on kuvattu, viime aikoina arvosteltu Roskomnadzor on kuuluisa verkkosivuilla, olen oppinut, että kaikki tämä on, liioittelematta, “loistava.”
Yrittää ymmärtää, mitä on niin vallankumouksellinen tapahtuu EPL, huomasin, että Manchester city pelaa kotona “Sunderland” 1:0. Kyllä, se oli ensimmäinen kierros. Luulen, että he lopulta voitti 2:1.

Jokainen seuraava kierros oli ensimmäinen (ottelun aikana Manchester United käännyin pois Twitter helvettiin ja ei mene tilan Sports.ru ja Vkontakte). Tänään, valitettavasti, unohdin SEN taas. Lyhyesti sanottuna – Guardiola löysi jotkut loistava taktinen käyttö maalivahti Claudio Bravo. Yleensä, ymmärtämättä, että Manchester city oppinut kotona “Bournemouth”, Claudio Bravo, ilmeisesti antoi loistava taktinen keksi (Kyllä, vastaan “Bournemouth”), olen päättänyt Tikkaa tämä vihainen sarakkeessa.

Ymmärtää, minulla ei ole mitään vastaan Manchester city football club, ei ole. No, ei mitään tämän koulun tyyliin “Sivusto”. Käteistä hetkellä jalkapallo tuomita kaikki jotenkin outoja. Mitä valmentaja ei halua kasvaa? Mikä liike oli onnistunut ilman taloudellisia investointeja? Joka jalkapalloseura tuli alkuun lahjoituksia käyttäjien “Yandex Rahaa”? Ei, rahaa on hyvä, jopa erittäin. Ei sellaista määrää “Etihad” – sillä ei ole väliä, on toinen kysymys. Siellä ne ovat, koska on olemassa sheikkien. Ja huono, korostan, että tämä ei ole mitään. Luulen, että fanit “Dynamo”, esimerkiksi, ei kieltäytyä nyt. Vincent Kompany, David Silva, Sergio Aguero. Kyllä, tämä on kaikki mitä tarvitset.

Henkilökohtaisesti vastaan pelaajia tein myös, kuten, ei ole. Hyvä niin pelaajat, laatu. Aguero niin Yleensä, ehkä maailman paras hyökkääjä tällä hetkellä. Mutta harmittaa minua, ja epäilen, että suurin osa vihaajat, “city”, ei edes jalkapallo-komponentti.

Mainonta: nähdä ja yhtiö – näytä lisää ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – sivun