Kuitenkin Jalkapalloliiton alkaen ensimmäisinä päivinä

“Preston” oli esteellinen (koska se oli 1884, kun Vladimir Ilyich Lenin oli jo 14-vuotias). Mutta kipinä on puhe Sadella syttynyt. Hänen sanansa teki neizgladimoe vaikutuksen paitsi laaja-Britannian julkinen, mutta monet johtajat Jalkapalloliiton. Hyödyntää aallon suosio, Cadell järjestää uraauurtava kokoelma yhdeksäntoista klubit, lähinnä Pohjois-Englannissa, joka hyväksyi päätöslauselman: “…jos ammatillinen jalkapallo ei ole tunnustettu ja rekisteröity, meidän tulee nousta nykyisestä Jalkapalloliiton ja muodostavat uusia kilpailukykyisiä “British Football Association”.

Takoa kun rauta on kuuma – Cadell vallankumouksellinen pitää vaihe (tämä veturi oli taistella, mikä on oikein) ja viettää seuraava kokous, jossa on jo edustajat kolmekymmentä-yksi jalkapalloseura. Pilvet ovat kerääntymässä euroopan Jalkapalloliiton. Virkamiehet hämmentynyt ja muodostivat Hallituksen, joissa Sadella. Ja lopuksi – heinäkuussa 1885, kokouksessa Jalkapalloliiton Lontoossa “Anderton-Hotelli” fleet Street, ammatillinen jalkapallo on tunnustettu ja laillistettu.
Nyt pelaajat voisi saada pysyvä palkka pelaa jalkapalloa (älkäämme unohtako, että Amatööri voi myös vastaanottaa rahaa voittaa kilpailu, mutta nämä maksut ovat kertaluonteisia luonnossa).

Kuitenkin Jalkapalloliiton ensimmäisen päivän asettaa rajoituksia maksuja pelaajille. Ensimmäinen rajoitus oli varsin outo: voit maksaa vain ne pelaajat, jotka olivat joko syntynyt tai asunut kaksi vuotta säteellä kuuden kilometrin päässä stadium club.

Cadell voitti. Hän teki enemmän asioita, joita olisi myöhemmin toistetaan, joita valmentajat ja johtajat jalkapalloseurojen.

Hän oli ensimmäinen historiassa jalkapalloa:

– alkoi tehdä teoreettinen oppitunteja, veistämällä liitu peli suunnitelmia Aluksella, tai järjestää shakki kappaletta, joka vastaa pelaajien biljardipöytä;

– määräsi pelaajat, “Preston” käy pelin tulevia vastustajia;

– käyttöön ja joukkue suutari, joka matkusti joukkueen kanssa valmistella pelaajat kengät mukaisesti sääolosuhteet ja kattaa stadion;

– alkoi kiinnittää huomiota ruokavalioon ja alkoholin käyttö pelaajia;

Niin, en usko, että William Sudell oli Pimeä Voima. Huolimatta siitä, että se on, koska hänen energinen toimia raha-maksut laillistettiin jalkapallo, Hän oli ehdoton romanttinen, ja varmasti puolueeton. Kuten kävi ilmi, hän on toiminut paljon samalla tavalla kuin Juri Detochkin elokuva “Varokaa car”.

Vuonna 1895 Sudell pidätettiin ja lähetettiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen petoksesta. Kavallukset ja muiden ihmisten rahoja: se siltä, että William Sudell käytetään määräysvallassa tehtaan Rahasto jalkapallo-hanke, siirtää rahaa tilien yritysten kustannuksella “Preston”. Haluan korostaa, että hän ei ole rikastunut. Ei purjeveneitä, ei huviloita, ei Mercedes (bentseenin) hän ei osta. Hän vain halusi tehdä paras jalkapalloseura maailmassa, ja sen on oltava sanoi, hän onnistui.

Lähdettyään vankilasta, Hän muutti perheensä Kapkaupunki jälkeen 13 vuotta kuolla etelä-Afrikka keuhkokuumeeseen. Lähtöä Sedella “Preston” oli avoimesti hiipumassa…

Haluaisin verrata William Sadela ei vain Yuri Detochkin, mutta Perikles (poika ksantippa) – ja se oli tärkein Johtaja (strategi) Ateenassa vuonna V vuosisadalla EKR. Todellinen veturi kehittämisessä tärkein kreikan kaupungeissa. Perikles rakennettu Parthenon, rakennettu seinät päässä Ateenan Pireuksen satamaan, suunniteltu ensimmäinen ylitys katujen kulmassa, käyttöön valamiesoikeudenkäynti ja maksu työn tuomareita ja virkamiehiä – varmistaa, että köyhimpien kansalaisten Ateenan voisi osallistua tuomioistuinten ja julkisen hallinnon (eli täyttää vaalia unelma Lenin). Kuoleman jälkeen Perikles (epidemia rutto Ateenassa) Ateena alkoi hiipua, lasku suuri kaupunki-Mietin, mitä Perikles itse oli aristokraatti ja hänen työnsä strategina ei ole ansainnut itselleen penniäkään tai dollari tai drakma. Se oli kukoistus antiikin kreikan demokratia.

Mutta mikä on mielenkiintoista. Jos aiemmin, vuonna VIII-VI-luvuilla EAA Olympialaisiin osallistui aristokraattien, rahaa ei tarvita, kun Perikles on jo mukana kaikki asianomaiset henkilöt, ilman rajoituksia. Että on, ne, jotka eivät tarvitse rahaa – ja on aina suurin osa (Genie demokratia oli pullosta). No, se alkoi. Jos aikaisemmin voittaja sai Laurel seppele, ja hän on kotona roll heidän juhliaan – postavljas, pesu-voiton, nyt voittaja (mitalisti), sai laakeriseppeleen, valssatut huuli, takaisin kotikaupunkiinsa. Onhan siellä se oli odottamassa useita aineellista palkkiota.

Katso myös kumppanimme sivu: sivun ja yhtiö – arvostelu ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – lue lisää