Heracles Almelo – FC Groningen 1:4

Groningen nogometaši nastavili uspješan završetak prošle godine, a ove godine je osvojio bez puno problema u prizemlju Heracles Almelo visokim omjerom 4: 1. Od njegova tri točke dobit uglavnom odlučili u posljednjim petnaest minuta prvog poluvremena, u kojem je u samo devet minuta postigao tri puta. U tablici Eredivisie se popela na deveto mjesto s dvadeset i tri boda domaći izbor je prikupio dva boda manje, a uključuju njegovu desetu poziciju.

Utakmica a aktivno pridružio Herakla, koji bi mogao doći u vodstvo u 13. minuti. Nakon jednog centaršuta s desne strane pogodio loptu na rub vratarevog prostora desno na glavi Armenteros, na čelu koji je u izvrsnoj poziciji u neposrednoj rašlje.


U drugim minuta, on je počeo na Polman Stadion snijeg, tako da je teren bio vrlo težak, ali su gosti previše smetalo. Vodstvo je dobio tek nešto više igrao pola sata.

Nakon dugog udarca vaš Unibet najboljih bonus vratar Castro i naknadne zaglavlja boriti se nije mogao nositi loptu dobro Droste Defender, lopta Sørloth i Alexander borio njegov put do ruba ofsajd pozvao postići Mimouna Mahiho. Nije oklijevao na desnoj i lijevoj zamotan vyběhnutého domobranska. Tijekom sljedećih četiri minute za povećanje vodstva izbor gost Desevio Payne, koji je uzeo dobar prijenos igara na desnom krilu.

Nakon udarcem iz Bačun Payne otpušten iz dobrih dvadeset metara, a njegova zemlja je udarac koji će točno odgovarati na rašlje. Heraklo se nadam do točke dobit napokon ugašen u 39. minuti, dodao je treći Tref Groningen Sørloth. Nakon kornera i nekoliko refleksija bio je dvadeset i jedan norveški napadač na desnoj strani od šest metara i krenuo na lijevoj vratnica Bet365 poker platforma daleko od Castra. Nakon promjene Bet-at-home prenose uživo stranačkih gostiju s pregledom čuvanja dovoljnu prednost.

Oni povećao je svoje vodstvo u 87. minuti, kada je zauzeo za drugi puta u utakmici Mahi. Antilopa pucao iz dvadeset i pet metara otišao Castra samo naprijed, radost stiže Mahi tiskati na rubu vratarevog prostora i protivnika izbliza na terenu naborano net. Almelo nakon svih uspjeha zaradio barem iskreni u vezi tri minute kasnije, nakon što je u središtu sa lijeve strane i glavu TE Wierika otpušten iz dvanaest metara u gornji lijevi kut Daryl van Mieghem.