Granada CF – UD Las Palmas 1:0

Već je u prošlosti više Granada Las Palmas slavio pobjedu pred svojim navijačima dva puta za redom. A sada ona nije ni treći put. U tri točke rezultat u svom podnesku, to nije bilo običan godina meteoroloških pojava, jednako je zapravo pretjerano tornado u našoj regiji. Jedini cilj pobrinu se u prvoj polovici Andreas Pereira.

Iako je samo jedna pobjeda ove sezone slavi u cijeloj Andaluziji, paradoksalno Tek je početkom prosinca prošle godine protiv jake Seville. Njegov drugi uspjeh je došao na liniji u jako dobrom vremenu. A u proljetnom dijelu sezone, on mu daje dobru priliku da se još uvijek zadržava najveću konkurenciju. Trenutno spašavanje gubi samo pet bodova.

Gostima nije igrao na stadionu Estadio Nuevo Los Cármenes stvarno loša igra, izdao je, međutim, ovaj put završava. Doista, ova Bet365 prenose uživo izjava je potvrdio u 11. minuti Tana, koja je Bet365 najboljih bonus nakon obrade loptu ispaljene iz zraka, ali je prostor između tri polova relativno veliki komad propustili. S druge strane, s druge strane se kući nakon 17 minuta zabiti prvi i zadnji hit.

Tana pod pritiskom izgubio loptu, koja je bila pod relativnom kontrolom, nije uspio uhvatiti čak i Jonathan Viera, Carcel-Gonzalez probio u sredinu Andreas Pereira, čiji je udarac iz halfvoleje moderniji nechytatelně na vješala. On se pokušava nositi u 28. minuti Boateng, ali je njegov škare neučinkoviti.

Las Palmas još razbiti dva odmahnuo standardek. Prvi izravni slobodni udarac iz relativno daleka izgrađena Mauricio Lemos, ali on je upravljao Bet-at-home besplatni ulog njegov pokušaj samo uz vrata. I u posljednjoj minuti gotovo identične pozicije ubola oštro Jonathan Viera, ali je vratar Guillermo Ochoa uspjeli pod svojim rašlje intervenirati.

I u drugom poluvremenu bili su Los Amarillos opasno uopce.


No, put do razine upravo pronašao. Nakon 56 minuta, ispaljenog lijevo desno pored Bigas dvadeset minuta prije kraja blokirao šut ide u prazan gol branitelj SAUNIER. 80 minuta od završetka nije Yeshe i postavke Guillermo Ochoa također savjetuje da pokušaju tečovaným Tanay.