CD Leganés – Celta Vigo

Celta Vigo a hét közepén egyeztettek az aktuális Real Madrid és a híresen kitessékelte a Copa del Rey. Szombaton este, kell a játékosok – ösztönözni ez a győzelem – a következő harcban, mert a házigazdák újonc Leganés.

Celta Vigo megünnepeljük egy különleges pillanat, mert tudta, két fordulóban Kupa dobja híres Real Madrid. Ez a motiváció, amely két hatása. Egyik csapatnak sem teljesen elnyeli és elkezd akadozik, vagy azért, mert húz jobban teljesítenek, ami meg kell ismételni. Celta néz egy érdekes pillanat, ami neki a Bet365 következő játék Leganésben. A vendégek hiányoznak Beauvue a Blanco, haza hiányzik Serantes ló.

A stadion Municipal de Butarque azt várja hazai újonc versenyen, amely megpróbálja szombat este kell venni, hogy egy meccs, akkor üt valaki a következőben meg szégyenletesen elveszíti az esélytelenebb. Melyik az, amit csak lehet Leganes a Celta. Az első fordulóban LaLigy amikor mindkét klub összecsaptak Vigo, a vendégek köszönhetően valósul egyetlen cél Victor Diaz hazai Celta vereség és a kereső az első pont!

És mivel csak ők maradtak, Leganés életben remény a szabadulásra. Jelenleg a 18. Sporting Gijon szilárd vezetést hat ponttal, és megpróbál létrehozni, ahol a Celta véget ért. Az első felében a szezon elégedett edző Asier Garitano. És annak ellenére, hogy a vádjait nyertek csak egyszer az elmúlt tíz versenyképes mérkőzések. Utolsó kötve 2: 2-es hazai Deportivo Alavés.

Egyedül Garitano előtt párbajt Celta azt mondta: “A vizsgálat során a szezonban, már nem teljesen elégedett. Mozgunk, miközben éppen a kiesési zónától, de a mi játék néz több változás, annál jobb. Megtanultuk, hogyan kell alkalmazkodni, már megszokta a légkörbe még nagyobb nyomást. azt hiszem, tényleg sikerült céljaink eléréséhez, és remélem, hogy kerül jóváírásra több pontot. a Celta csinálunk, akkor is, ha igaz az, hogy nem tudjuk, hogyan fogja a csapatot reagálni megnyerni igazi “valósít egy edző Garitano – bonusz-online.com.

Celta Vigo volt többek között egy sor hat győzelem egymás után, amely szakított az utolsó fordulóban LaLigy. Ebben Celta elég otthoni Real Sociedad és megparancsolta nélkül pontokat. A fejbőr Real Madrid játékos, de a bátorság. Striker John Guidetti Például, azt mondta: ” Ez egy fantasztikus meccset a légkör, a teljesítmény és a különösen érdemes eljárás. Amikor legyőzni a Real Madrid, soha életemben rajta valószínűleg nem fog elfelejteni. Most azonban először is meg kell mutatni, hogy nem volt mázli, és hogy mi még “hirdeti a fiatal fegyveres.