A svédek Észak-Amerikával 3: 4-ről estek, de haladnak

A tengerentúli fiatalemberek tűntek. Tudták elnyeréséhez szükséges, ezért nem várta meg – versenyzett nyerni.

A kapitány McDavid a nyitást követően, bedobás bement a védelmi és ügyesen szőni előtt Lundqvist. Ezután a korong visszavágott Matthews-be, aki egy tehetetlen kapus fölött kopogott. Svéd védekező, amely egy nappal korábban finn ellenálltak minden támadás, beváltott 30 másodperc után.

De a kezdeti támadás véget ért. Egy pillanatra Gaudreau egyetlen szünetet tartott, és elszenvedett. De nem használta a büntetőpárbajt. Ezután a online fogadási útmutatók fiatalok harmadik sorai jöttek a jégre, és ő is szolgált. Trotszkij a Gostisbehere egy éles passzát talált, és a fiatal csatár Lundqvistát leégette.Ez volt elsöprő első támadás után – csak egy perc és fél svédek túlzás dvougólovou veszteség. Trochecka talált Gostisbehere és fiatal csatár égett Lundqvist.

De aztán jött a svédek, konkrétan Forsberg, aki meglepett Gibson lövés szélütés.


Kapus Észak-Amerika talán elpirult gól után kellett fogni vele. Otthon

A végén az első időszakban mindkét csapat hozzáadunk egy cél. Egy másik egy sor különböző támadások tolt Gaudreau. Ezúttal szavazni egy lövés, de Deke teljes sebességgel, és szépen vymíchal Lundqvist.

Hamarosan azonban csökkent Bäckström gyors csapást a nyitott része a net. Forsberg rögzített praktikus.Az első harmad 3: 2 volt a svédek számára.

A második periódus volt, nehogy már láttam ennyi különböző behatolás, de továbbra is játszani gyors ütemben. A második harmad utolsó tíz percét jobban kezelte az észak-amerikai, aki a svédeket az acélzárban foglalta el. Csak Henrik király tartotta az ellenfelét, valamint a Lundqvist nevét.

A svédek azonban bejutottak az utolsó részbe. A fiatalok fáradtak voltak, ráadásul a pillanat súlya felmerült. És az ellenfél végül 3: 3-ra fordult, köszönhetően Berglund ügyes áramlásának.

Tehát a mérkőzés kiterjesztésekre került, ami megfelel a svédeknek. A pont elég volt ahhoz, hogy előre.A harmadik időszak vége után élvezték, mintha nyertek volna.

A 3-as és 3-as kiterjesztése hagyományosan jóképű jégkorongot kínál, esélyt adtak.

Gibson, aki elfoglalta Daniel Sedint, aki teljesen egyedül volt, csillogott.

internetes kaszinó Másfelől MacKinnon úgy döntött. Nem pánikolt a kiváló Lundqvist szemében, nem nyúlt ki, és dobta a korongját a bekhedbe. Lundqvist nem ért el gyors blöfföt.

Tehát az észak-amerikaiak is ünnepelhetnek, még ha csak a fele is. Még várnia kell a Finn-Oroszország csütörtöki mérkőzés eredményére. Ha az oroszok nyernek, akkor mozognak. Ha nem, az elődöntőben látni fogjuk az észak-amerikai választást. A finnek már nem tudnak a folyamatról gondolni.

sport fogadás online