17 septembrie 2000, viitorul deținător de cinci ori al

17 septembrie 2000 viitor, de cinci ori câștigător al “balonului de Aur” i-au trecut pragul “La “. La acel moment puștiul din Rosario a fost de numai treisprezece ani.

În februarie 2001-lea Messi a avut primul său meci pentru “Barcelona” (Infantil B) și a marcat un gol, dar deja al doilea joc a forțat să reflecteze părinților cu privire la oportunitatea de sejur în capitala Catalană. Deja în al doilea minut al meciului cu ” ” argentinian în unitatea de intersecția a rupt o mică osul piciorului stâng. Cu siguranță, conducerea de la “Barcelona”, în secret un contract plătească tratamentul Leo (costisitoare injecții cu hormoni de creștere) și de a găsi un loc de muncă pentru tatăl său, a reprezentat, în sine începutul carierei unui tânăr talent oarecum diferit. Dar Messi nu s-a gândit să renunțe.

În mai puțin de trei ani, atacantul argentinian a sărit comanda imediat de mai multe vârste, și apoi antrenor specifice colectivului de Frank a permis să debuteze la prima echipa. Acest lucru este important pentru Messi eveniment a avut loc pe 16 noiembrie 2003, într-un meci amical cu fc Porto, care în timp a fost condusă de Jose Mourinho.

Curios, Messi mai întâi a debutat pentru prima echipă, și doar apoi în mod oficial s-a alăturat echipei “Barcelona B”. S-a întâmplat acest lucru, în același sezon, 11 martie 2004, într-un meci împotriva “Mataró”. echipa a doua Re văzut că Lionel semnificativ adăugat în forma fizică și i-a dat un loc de titular. Înainte de prima ediție de joc, el le zice argentinianului:

“…– Nu-ți face griji. Play ca la antrenamente. În cazul în care ceva nu merge bine – nu ; în următorul meci, tu din nou vei ieși de pe teren. Apoi, din nou. Dar după a patra unui joc eu te voi trimite înapoi la tinerii băieți!…”

Messi a fost aproape de eșec, dar în al patrulea meci, împotriva “Girona”, a marcat și a fost cel mai bun de pe teren.

Pe 16 octombrie 2004, Messi a avut primul său meci în campionatul Spaniei. Debutul a căzut exact pe derby-ul cu “”. Naționala de ridicol cu cifra “30” pe spate cu opt minute înainte de fluierul final a înlocuit Deco. Leo a jucat pe poziția fundaș din și nu va cu acest rol, pe parcursul a cinci ani.

Primul gol pentru Barcelona Messi a marcat 1 mai 2005. În meciul de acasă Exemple de “” a învins deja decolare “Albacete” – 2:0. Atacantul argentinian a ieșit de pe teren în minutul 87, prin înlocuirea Eto ‘ Oa mai Târziu, o cifra de afaceri de doua săgeată numele său este deja ars pe tabela de marcaj “Camp nou”. Messi un alt magician – Ronaldinho.

În luna august, “Barcelona”, pentru ca, din nou, stima de sine, oferit in cadrul tombolei trofeul Joan . Invitat – “Juventus”. Apropo, de a face acest nu a reușit să – 2:2, iar la loviturile de departajare puternic a fost “See”, dar nu este vorba despre asta. Anume în acest joc de Messi cu adevărat a forțat să vorbească despre sine: de 18 ani, un baiat transporta categorie de vârstă de apărare “lăsați în pace”. , Cannavaro, Zambrotta, Vieira – toate acestea amintesc numele Messi.
recomandăm: pariuri sportive Sportingbet – citeste mai mult și pariuri sportive eFortuna – eFortuna